2012. december 2., vasárnap

30. rész



- Elárulnád, hogy mégis hol voltál, és miért kapcsoltad ki a telefonodat? - szegezte Scooter a kérdést Justinnak, köszönés nélkül, miután kinyitotta nekünk az ajtót.
- Meg tudom magyarázni. - mondta Justin, majd magával húzott, kikerültük a dühös menedzserét, és bementünk a házba. - Szia, Carin. - köszönt a nappaliban álló nőnek, én pedig csak rámosolyogtam.
- Sziasztok. Ugye tudod, hogy bajban vagy? - kérdezte nevetve, mire Justin bólintott egyet. - Egyébként én Carin vagyok, te pedig csakis Ashley lehetsz. - nyújtotta felém a kezét, barátságosan mosolyogva.
- Igen. - bólintottam, majd megráztam a felém nyújtott jobbját.
- Szóval? Várom a magyarázatotokat. - szólt közbe Scooter, majd leült, és nekünk is mutatta, hogy foglaljunk mi is helyet.  Justin leült, lehúzott engem is, szorosan maga mellé, és megfogta a kezemet.
- Én hagylak titeket beszélgetni. - mondta Carin, majd küldött felénk egy biztató mosolyt, aztán felment az emeletre.
- Figyelj, nem így akartuk. - szólalt meg Justin. - Tudom, hogy felelőtlenség volt a részemről, hogy nem figyeltem jobban, de egyszerűen eszemben sem voltak abban a pillanatban a hülye paparazzik. Elegem van már belőlük, hogy nem tudok normálisan kimenni az utcára anélkül, hogy másnap ne kerülnék bele valamilyen hülye újságba.
- Tudom Justin, elhiszem, hogy rossz, de te választottad ezt az életet, senki nem kényszerített rá, tudtad, hogy ez lesz, és megszokhattad volna már. Sajnálom, de ez van, nem tudsz ellene mit tenni.
- Tudom. - túrt bele idegesen a hajába, én pedig nyugtatóan simogatni kezdtem a karját, mire rám kapta a tekintetét.
- Ne idegesítsd fel magad. - súgtam oda neki, tekintete pedig ellágyult, és adott egy puszit a homlokomra.
- Most akkor ti ketten együtt vagytok? - mutatott ránk Scooter, mi pedig csak bólogattunk, majd mosolyogva egymásra néztünk. - Szuper. - csóválta meg a fejét, de az arcán ott bujkált neki is egy kis mosoly. - És a cikkel mi lesz? Mármint fel akarjátok vállalni?
- Nekem mindegy. - vont vállat Justin. - Ashley?
- Hát, nem tudom. - mondtam félénken. - Mindenki azt hiszi, hogy Austinnal vagyok.
- Na igen, ez meg a másik probléma. - bólintott Scooter.
- Mi lenne, ha nem mondanánk semmit? - kérdeztem. - Ha figyelmen kívül hagynánk? Azt lehet?
- Lehet. - vont vállat kicsit vonakodva. - Bujkálni fogtok?
- Én nem akarok bujkálni. - szólalt meg Justin. - Az olyan rossz. - fintorgott, mire felkuncogtam, és a vállának döntöttem a homlokomat.
- Ahj, de sok baj van veletek. - sóhajtott fel Scooter, mire mi elnevettük magunkat. - Akkor nem reagálunk a képekre, de nem is fogtok bújkálni? Tehát akkor felvállaljátok?
- Nekem nincs ellenemre. - mondta Justin, majd mindketten kérdőn néztek rám, hogy mit mondok.
- Rendben, de egy kicsit, legalább pár napig még ne nagyon mászkáljunk kézen fogva vagy ilyesmi, jó? - néztem rá, mire ő bólintott, majd kaptam tőle egy puszit a számra.  
- Ahogy akarod. - mosolyodott el.
- Akkor a következő kérdésem. Miért van felrepedve a szád, és miért kapcsoltad ki a telefont? Tudod, hogy azt utálom a legjobban, ha nem tudlak elérni. – mondta Scooter Justinnak.
- Tudom, és sajnálom. Ashleynél voltam, Austin kicsit kiadat a képek láttán, és szóval gondolhatod. Rendezett egy kis jelenetet.
- Értem. – bólintott. – Akkor is írhattál volna legalább egy sms-t.
- Tudom, sajnálom.
- Most már mindegy. – vont vállat. – Lényeg, hogy megbeszéltük, remélem, ezen túl nem okoztok nekem zűrt. – nézett ránk felvont szemöldökkel, mire mi vigyorogva bólogattunk.


Justin szemszög
- Végre itthon. - sóhajtottam, és magamhoz öleltem Ashleyt, majd egy puszit is adtam a homlokára, amikor beléptünk a lakásom ajtaján. 
- Igen, végre nyugalom. - bólintott, aztán eszembe jutott valami.
- Mit szólnál, ha vennénk egy forró fürdőt, aztán megnéznénk valami filmet? - vetettem fel, és reméltem, hogy tetszik majd neki az ötlet.
- Csodás lenne. - emelte fel a fejét, hogy rám nézzem, és így mosolygós tekintetével találtam magam szembe. Kezével átkarolta a nyakamat, lábujjhegyre állt, majd adott egy lágy puszit a számra. Ez után el akart húzódni, de én nem hagytam, hanem felkaptam őt az ölembe, mire egy halk sikítás hagyta el a száját. Fejét a nyakamba fúrta, és felkuncogott, amitől végigszaladt rajtam  hideg. Elindultam vele az emeletre, egyenesen be a szobámba, onnan pedig a fürdőszobámba, ahol lábra állítottam. Az alsóajkába harapott, és úgy nézett rám fel, csillogó szemekkel. Elmosolyodtam, majd megráztam a fejemet, és odamentem a kádhoz, hogy megengedjem a vizet, aztán vissza hozzá. Ugyanúgy állt, mint, ahogy ott hagytam. Nem szóltam semmit, végigsimítottam a derekán, aztán megfogtam a pólójának a szélét, és elkezdtem felfelé húzni, ő pedig segítőkészen felemelte a kezét. A felsőt ledobtam a földre, majd ő ugyanezt csinálta velem. Szépen lassan szabadítottuk meg egymást a ruháinktól,  majd amikor már egyikünk testét sem takarta semmi, megfogtam a kezét, és a forró vízzel teli kádhoz vezettem őt, ami tele volt habbal. Először én ültem be, majd ő, kicsit félénken, a kád másik végébe.
- Hé. - suttogtam, fogalmam sincs miért. - Gyere közelebb. - kértem mosolyogva, mire kicsit elpirult, de teljesítette a kérésemet, és odacsúszott hozzám. Hátat fordított nekem, és nekidőlt a mellkasomnak.
- Olyan jó itt. - mondta halkan.
- Az. - bólogattam, és a kezemet felvezettem a karján, majd elkezdtem masszírozni a vállát, mire halk nyögés hagyta el az ajkait.
- Ez hihetetlenül jól esik. - sóhajtott.
- Igen? - kérdeztem még mindig suttogva, aztán a kezemet felváltották az ajkaim, és lágy puszikat adtam a vállára. - És ez tetszik?
- Ühüm. - bólogatott, majd kezét felemelte, átkarolta a nyakamat, és hátrafordította a fejét, hogy egy kis puszit adjon a számra.  - Szeretlek, Justin. - mondta.
- Én is szeretlek. - mosolyogtam. Jó volt kicsit ellazulni a vízben, és az, hogy Ashley is ott volt mellettem, még jobbá tette az egészet. Élveztem, és legszívesebben örökké így maradtam volna, minden baj nélkül, veszekedés, és probléma nélkül. Ashley elszórakozott a fehér habokkal, én pedig mosolyogva néztem játékos, vidám énjét.
- Mi van? - nézett rám vigyorogva, amikor észrevette, hogy figyelem.
- Semmi. - ráztam meg a fejemet nevetve, és átfogtam a derekát a víz alatt, majd magamhoz húztam. - Csak tudod, olyan szép vagy. - mondtam mosolyogva, mire ő lehajtotta a fejét, és láttam, hogy elpirult.
- Köszönöm. - suttogta, amikor felnézett rám, majd hagytam, hogy megcsókoljon, és azonnal viszonoztam. Kezeimet a hátára simítottam, magamhoz húztam, így felsőtestünk teljesen egymáséhoz ért.  - Mi lenne, ha ezt a szobámban folytatnánk? - kérdeztem, miután elváltam tőle.
- Oké. - bólintott, így mindketten kiszálltunk a kádból, amiben már amúgy is kezdett kihűlni a víz. Adtam Ashleynek egy törölközőt, amit aztán maga köré csavart, elrejtve ezzel a gyönyörű testét.
- Gyere ide. - mondtam, és kinyújtottam a kezemet, amit megfogott, és odajött hozzám, én pedig azonnal megcsókoltam. Először lágyan, és óvatosan, mintha ez lenne az első csókunk, majd egyre szenvedélyesebbre váltottam. A szobám felé kezdtem őt irányítani, de egy percre sem szakítottuk meg a csókunkat, mígnem aztán az ágyamhoz értünk, ahol elvált tőlem. Leült rá, majd a közepére csúszott, és vágyakozva nézett rám. Egy percig sem gondolkodtam, fölé másztam, és újra birtokba vettem az ajkait, aztán a nyakát kezdtem el puszikkal kényeztetni, le egészen a mellkasáig, míg nem beleütköztem a törölközőbe, ami rajta volt. Az egyik kezét a hajamba túrta, másikkal pedig a vállamat fogta, és néha lesimított a hátamra. Melle felett kibontottam a törölköző kis csomóját, majd eltávolítottam róla, így teljes rálátásom nyílt a testére. Végig néztem rajta, és ennek hatására teljesen elpirult.
- Gyönyörű vagy. - suttogtam neki, és valóban így volt. Tökéletes volt számomra, legszívesebben egész nap csak gyönyörködtem volna benne. Elmosolyodott, majd ezúttal ő csókolt meg engem, és teljesen közel húzott magához. Felsóhajtottam, ahogy megéreztem, hogy mellei hozzáérnek a mellkasomhoz. Egyik kezemet levezettem a lábára, és a combja belsejét kezdtem el simogatni, másikkal pedig az oldalán jártam le-fel, majd kicsit eltávolodtam tőle, hogy hozzáférjek a melléhez, és lágy puszikkal halmoztam el. Halkan nyögdécselt, tudtam, hogy élvezi, ahogy azt is, hogy ami most fog következni még jobban fog neki tetszeni. Kezeimet felvezettem a legérzékenyebb pontjára, amitől kissé megfeszült alattam, és a szemei kitágultak, de amikor elkezdtem puszilgatni az arcát, és az újaimmal ingerelni, felsóhajtott, és csak élvezte, hogy kényeztetem.  Kicsit gyorsabban kezdtem el mozgatni az újaimat, ő pedig a vállamat markolta, és körmeit belemélyesztette a bőrömbe. Teste megremegett alattam és hátravetette a fejét, becsukta a szemét, ajkai elváltak egymástól, amikor elérte az orgazmust. Hihetetlenül gyönyörű volt.
- Justin.. - sóhajtott, de én beléfojtottam a szót egy csókkal, amit azonnal viszonzott, és kezét levezette hátamon, majd a körmeit végighúzta rajta, amitől kirázott a hideg, és éreztem, hogy az egész testem libabőrös lesz. - Nem bírom tovább.. kérlek. Érezni akarlak. - suttogta az ajkaimba, én pedig nem gondolkoztam, a fiókomhoz nyúltam, de Ash megállította a kezem. - Fogamzásgátlót szedek. - mondta, bólintottam egyet, majd megcsókoltam, aztán óvatosan, és lassan beléhatoltam. A csókunkat közben megszakítottam, és az arcát néztem. Ajkaiba harapott, sóhajtott egyet, és  szemeit összeszorította, de megkértem, hogy nyissa ki. Látni szerettem volna a tekintetét, ami vágytól csillogott. Lassan kezdtem el mozogni benne, ő pedig csendesen nyöszörgött alattam az örömtől, amit okoztam neki. Kezeinket a feje felett összekulcsoltam, miközben megcsókoltam. Gyorsítottam a tempón, ő pedig egyre hangosabban kezdett el sóhajtozni, az ajkait nyögések hagyták el.
- Annyira szereltek. - suttogtam.
- Én is szeretlek. - mondta fojtott hangon, és a végén felsikoltott, amikor ismét gyorsítottam kicsit, és erősebben kezdtem el mozogni. Felvette az általam diktált tempót, és sóhajtozásaiból tudtam, hogy már közel van, ugyanúgy ahogy én is közel voltam. El akartam kicsit húzni, ezért lelassítottam, mire ő nagy, vágyakozó szemekkel nézett rám.
- Justin.. - nyögte kérlelően. - Ne csináld..
- Shh.. - súgtam, majd amikor már én sem bírtam tovább újra felgyorsítottam, és egy utolsó lökés után, együtt értük el a gyönyör, kapuit. Ashley felsikoltott, én pedig pihegve dőltem rá a mellkasára, kezemmel tartva magam, hogy ne nehezedjek rá a teljes súlyommal.
- Ez csodás volt, már annyira vágytam erre. – mondta.
- Én is. – bólintottam, és kicsúsztam belőle, majd lefeküdtem mellé, és magamhoz szorítottam. Puszikat adtam az arcára, mire ő felkuncogott.
- Annyira szeretlek. –nézett rám komolyan.
- Én is téged. –mosolyogtam, és megcsókoltam. – Most aludj, jó? Nehéz napod volt, biztos fáradt vagy. Pihend ki magad. – mondtam, és végigsimítottam a haján. Bólintott egyet, aztán felemelkedett, hogy ezúttal ő adjon egy puszit a számra, aztán átkarolta a derekamat, fejét belefúrta a nyakhajlatomba, én pedig szorosan átkaroltam.



Ne haragudjatok, hogy kicsit megint sokat kellett várnotok. Picit hosszabb részt hoztam most nektek, remélem tetszett.

11 megjegyzés:

  1. Jaj, úgy imádlak, amiért mégis megírtad ma. Ráadásul nem is akárhogy. :) Nem értem, mi nem tetszik benne. Szerintem pont jó volt, Ashleyhez és Justinhoz pont az ilyen szeretkezések illenek. :) Szeretem, hogy Justin mindig ilyen aranyos, pedig az elején olyan rámenős volt. Így legalább érezhető, hogy mennyire szereti Ash-t, mert képes ilyen kedvesen viselkedni vele. :) Azt hittem amúgy, hogy Scooter majd nagyon kiakad rájuk, de ez is jó volt így, nem kellenek a fölösleges drámázások. :D
    Tudom, hogy azt mondtad, nincs ötleted még a következőre, de én azért várom. :)
    Puszi
    Bea ♥

    VálaszTörlés
  2. Nem voltam mostanában annyit gépen, így csak most láttam hogy van új rész:)
    de nagyon tetszett:$
    kövit... <3
    végre együtt vannak ^^

    VálaszTörlés
  3. Szia.

    Angol fanfict nem fordítanál le? Láttam, hogy pont olvastál egyet. Sajnos én még nem vagyok olyan szinten angolból, hogy mindent megértsek. A te történeted nagyon tetszik, van benne érzelem bőven, és nagyon jól írsz. :) Várom a következő fejezetet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Aranyos vagy, hogy ezt gondolod, de annyira azért nem tudok angolul, hogy letudjam fordítani. Amit én olvastam, a Dangert, azt pedig elkezdték fordjtani, itt tudod olvasni: http://danger-.blog.neon.hu/ :)

      Törlés
  4. imadom az egesz tortenetet.irj ujabbakat hamar! <333

    VálaszTörlés
  5. imadom az egesz tortenetet.irj ujabbakat hamar! <333

    VálaszTörlés